Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Prenons le temps
Prenons le temps
Publicité
Archives
Newsletter
Prenons le temps
Visiteurs
Depuis la création 1 676 843
5 septembre 2021

Adela Pârvu

Une belle découverte ce dimanche :

Mobila de bucătărie este una fixă, zidită cu uși din lemn masiv lucrate în stil rustic de către echipa lui Dănuț Hotea despre care am scris aici pe blog.

Intrarea în magazie a devenit acum intrarea casei folosită în mod curent. Peretele exterior al casei din lemn se simte acum ca un finisaj interior texturat, spațiul nou construit fiind tot din lemn, dar la interior tencuit.

Casa, deși pare generoasă, are doar două camere. Spațiul de locuit este marcat de prispă sau tinda specifică zonei Lacului Razim din Dobrogea. Restul spațiilor sunt destinate altor activități sau pentru depozitare.

Bucătăria de vară este găzduită în fața unei camere, acum destinată muzeografului care poate prezenta casa vizitatorilor.

adelaparvu.com despre cabana la munte cu interior verde, design Jeanette Trensig, Foto ElMueble (2) adelaparvu.com despre cabana la munte cu interior verde, design Jeanette Trensig, Foto ElMueble (9)

Casa are trei dormiaore, dintre care doup matrimoniale, iar unul cu două paturi. Pe lângă locul de terasă cu masă din zona de zi, există un al doilea loc de masă la exterior corespondent zonei de noapte, deci care poate fi accesat dinspre dormitoare. O idee bună pentru o casă de vacanță.

Proiect realizat de mine și colegii mei de la biroul Alderamin Studio pentru o casă din Sinaia. Este un proiect pe care proprietarii au decis să-l continue și pentru care se muncește, pe etape, pe șantier, în condiții de respectare a indicațiilor autorităților.

adelaparvu.com despre refugiu rustic in Anglia, Pixie Nook, Foto Unique Home Stays (3)

adelaparvu.com despre refugiu rustic in Anglia, Pixie Nook, Foto Unique Home Stays (2)

adelaparvu.com despre refugiu rustic in Anglia, Pixie Nook, Foto Unique Home Stays (14) adelaparvu.com despre refugiu rustic in Anglia, Pixie Nook, Foto Unique Home Stays (11)

adelaparvu.com despre refugiu rustic in Anglia, Pixie Nook, Foto Unique Home Stays (10)

adelaparvu.com despre casa de vacanta cu lemn de castan, Pirinei, designer Juanma Alfonso, Luderna Design, Foto ElMueble (13)

adelaparvu.com despre casa de vacanta cu lemn de castan, Pirinei, designer Juanma Alfonso, Luderna Design, Foto ElMueble (9) adelaparvu.com despre apartament mic in pod, design Joanna Piorko, Foto Kroniki Studio (15)

adelaparvu.com despre concurs Velux 2019 (3)

adelaparvu.com despre apartament mic in pod, design Joanna Piorko, Foto Kroniki Studio (14)

adelaparvu.com despre casa de vacanta la mare, Formentera, design Gemma Gallego, Knowhaus, Foto Pepa Oromi (21)

adelaparvu.com despre pensiunea Cuibul de la mare, Corbu, arh. Cosmin Varu, Foto Photodia (9)

adelaparvu.com despre casa lunga si ingusta cu terasa, stil marin, design Nice Home Barcelona, Foto Jordi Canosa (17)

adelaparvu.com despre terasa si gradina in stil shabby chic, Constanta (11)

adelaparvu.com despre casuta de gradina in stil shabby chic, foto Deco und Style

Grădina denumită City Twitchers a fost concepută pentru cei care vor să se relaxeze observând natura. Ca atare, întregul spațiu este

Excellent dimanche

 

Publicité
Publicité
Commentaires
M
De très jolies ambiances et de belles idées.<br /> <br /> Merci pour ces découvertes<br /> <br /> Bises<br /> <br /> Monique
Répondre
K
Que de Belles inspirations 😍<br /> <br /> Merci ... MERCI ☺️<br /> <br /> Je te souhaite une très bonne journée,<br /> <br /> Bizz
Répondre
T
De belles ambiances, j'adore le gros "nid" !
Répondre
L
De belles ambiances chaleureuses :)<br /> <br /> Belle semaine<br /> <br /> Nelly
Répondre
M
Jolie palette déco ! Merci<br /> <br /> Bon courage pour cette nouvelle semaine
Répondre
Publicité